Collaborative Intelligence


Gendering research project

Aplicar la perspectiva de gènere als treballs de recerca de secundària (ESO4 i BAT). Un projecte de col·laboració entre la ETSE i els centres de secundàries.

261
5
8
View Newsroom
Rotary Club Tarragona

Este Newsroom habla en vivo de las actividades y los proyectos del Rotary Club Tarragona. Descubre y sigue las actividades y los proyectos del Rotary Club de Tarragona.

4.26K
7
5
View Newsroom
Lecuidy Law Boutique

The inner workings of our law firm

754
1
1
View Newsroom
Referents G35

Referents és un projecte de mentoria social que té per objectiu acompanyar al jovent extutelat i en risc d’exclusió social en a la millora de les seves oportunitats d'emancipació a través de la relació de mentoria. Ofereix al jovent la possibilitat de què una persona voluntària l’acompanyi en l’emancipació, posant especial èmfasi a l’acompanyament emocional i en les seves necessitats concretes.

120
8
10
View Newsroom
Messagenes

Multiply yourself. Crowdsourcing content to drive social engagement.

1.78K
11
6
View Newsroom
Civic Media

Espacio para compartir ideas y acontecimientos sobre ciudades con civic media. Trabajamos para los ciudadanos se sienten apoderados para participar, implicarse y esforzarse para mejorar la vida de todos. Civic Media forteleza los lazos sociales dentro de una comunidad y activa la ciudadanía.

1.49K
6
6
View Newsroom
Ciudad Inclusiva y Sostenible

Trabajando para lograr una Ciudad Inclusiva y Sostenible

555
1
5
View Newsroom
Jornada: usos del patrimoni

El dia 2 de desembre se celebra una jornada sobre els usos del patrimoni històric formant part de les celebracions del 16è anniversari de Tarragona, ciutat Patrimoni de l'Humanitat de l'UNESCO. Aquesta sala de notícies recullirà les idees dels participants en aquesta jornada, en especial la dels experts de la Fila Zero.

1.33K
5
16
View Newsroom
 CÍVIC TÀRRACO

Projecte de participació ciutadana de Tarragona

230
0
4
Participo.cat 

Comunitat de la xarxa social & cultural.

98
0
2
 SDC ISO 30301

Recopilar información del proyecto de certificación de la empresa. Objetivo Certific

90
0
1
 ISO 9001, 30301

Seguir la evolución hasta obtener la ISO 9001 y 30301

104
0
0

This Web uses cookies to facilitate navegation and offer a better user experience. We do not gather personal data. If you continue using this Web here. OK