ESPAI OBERT LA SERRA

Image
Economia EOS

Es dedica a seguir i millorar l’exercici econòmic en curs i planificar els propers.
Fan pressupostos, plans econòmics, seguiment de despeses i ingressos, etc.
...si lo vostre són les finances aquí estareu bé.

386
0
2
0
View Newsroom
Image
Administració EOS

S’ocupa de tots els aspectes administratius de l’escola. Té diverses subcomissions encarregades d’aspectes concrets. Tot i que bona part de la feina de comptabilitat la farà la secretaria del centre, a administració necessitem gent amb experiència en portar comptabilitat, arxius, organització informàtica, etc. Les subcomissions que tenim fins ara s’aniran ajustant per 12 espai obert LA SERRA encabir-les dins del mètode que hem decidit implantar.

445
0
5
0
View Newsroom
Image
Comunicació EOS

S’ocupa de la imatge corporativa, del manteniment de les xarxes socials, web i altres tasques de promoció de l’escola, així com millorar les maneres telemàtiques de comunicar-nos entre nosaltres.

528
0
2
1
View Newsroom
Image
Famílies EOS

S’encarrega de rebre les preguntes, inquietuds, felicitacions o suggeriments que puguin tenir les famílies vers qualsevol tema del projecte i ho canalitzen al grup que hi pot donar resposta. També treballen per que les famílies estiguem a gust a l’escola i creem el vincle familiar que tots volem entre les famílies d’EOS creant punts de trobada, resolució de conflictes, festes comunitàries, etc.

409
0
1
0
View Newsroom
Image
Pedagògica EOS

S’ocupa de fer de nexe i suport per l’equip pedagògic per temes educatius, i de vetllar per que l’escola es mantingui en línia amb els valors i principis establerts per la cooperativa i recollits en la nostra missió. Hi formen part l’equip pedagògic i també unes poques famílies expertes en aquest àmbit. Si veniu del mon de l’educació alternativa, o creieu que podeu aportar alguna cosa en aquest àmbit hi podeu contactar.

420
0
2
0
View Newsroom
Image
Treball No Remunerat EOS

Gestionar que totes aquestes comissions i les persones que les formen treballin coordinadament i assoleixin els seus objectius serà ja una feina en si mateixa. Per acabar de definir el sistema i començar a implantar la prova pilot, crearem una comissió específica per portar a terme aquestes tasques. Si teniu experiència en definició de protocols i seguiment d’equips de treball, potser podreu ajudar aquí.

440
0
0
0
View Newsroom
Image
Consell Rector EOS

Consell Rector EOS

414
0
0
0
View Newsroom
This Web uses cookies to facilitate navegation and offer a better user experience. We do not gather personal data. If you continue using this Web here. OK